Aerulaud.ee

reede, 24. september 2010

Uue v6istluse korraldamine

Kuna siin m6tteid jagub, aga teema juba unustatud siis t6stan uuesti esile.

Mida inimesed arvaksid kui Eestis oleks ka teatevõistus, kas siis eraldi võistlusena või meistritiitli eest. Distants oleks siis 4x200 ja ilma vanuseklassideta. Üks probleem oleks muidugi nende startidega kuna paatide joonele saamisega oleks suht raskusi, aga teoorias täitsa korraldatav. Küll peale esimesi mahavõtmisi rahulikumaks muututakse. Hea koht oleks muidugi anne kanal kuna ilmaga seal probleeme väga ei ole, aga seal on takistuseks pigem madal põhi ja kinnikasvamine nagu ma aru saand olen.

Võiks ju olla mõni lühema distantsi võistlus ka Eestis, suht kopa ette visand need pikad maad juba. Igatahes ootan arutlusi sel teemal.

23 kommentaari:

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. Karrson ütles...

    Hey Hey

    Tuli ka siis siuke huvitav mõte selle uue võistluse korraldamisega.
    Nagu te teate siis renoveeriti sel suvel Pärnu Vallikraav, tehti kindlad kalda tugevdused ja süvendati kraav. Minu arust oleks see piisavalt pikk, et pidada võistlust seal 200m peale, kuid see pole piisavalt lai, seega selline mõte et sees on vaid kaks - neli rada ja iga sõidu võitja või kaks esimest saavad edasi järgmisesse raundi.
    Tõsi selline võistlus on küll olemas (Potsdamer canoe sprint), aga see oleks siiski huvitav ja meelitaks kindlasti palju rahvast kohale :D http://www.youtube.com/watch?v=LMBGm6jpxVA VAADAKE KINDLASTI !!!
    22. september 2010 22:21

    Markel ütles...

    tegelikult hea m6te!!!!
    ja huvitav kah, niikuinii on p2rnus suvel rohkem rahvast kui kuskil mujal.
    23. september 2010 11:56

    Karrson ütles...

    Tegelikult Markel sa võiksid nagu uue teema yless panna sest keegi niikuinii vanemaid postitusi ei vaata ja siis saaks ka teiste käest arvamusi kuulda:D

    VastaKustuta
  3. Asi ei ole veel mõttest kadund, lihtsalt natuke kiire on praegu :D

    VastaKustuta
  4. Idee on hea, pooldan!
    Porno võib olla selle võistluse korraldusloaga, sest omal ajal sai seal vallikäärus parte toidetud ja nüüd võivad ka rohelised ja looduskaitsjad sealt ülevalt kisa tõsta. Aga asi tasub üritamist!

    VastaKustuta
  5. No kui seal lähduses on kaatrite parkimise kohad ei tohiks neil looduskaitsjatel meie vastu vist midagi olla .

    VastaKustuta
  6. Ära alahinda neid!
    Kindlasti on seal mingi konnaliik , mis ainult aerutajate pärast välja võib surra. Aga kohalikud võiks asja ajada siis =)

    VastaKustuta
  7. kui pikk see on ja kui lai t2psemalt

    VastaKustuta
  8. Saatsin kirjakese ka Pärnu Haridus- ja Kultuuri osakonda, eks siis ootame positiivset vastust :D

    VastaKustuta
  9. Ei tea kas see üks ühele on Eestis kuigi huvitav... ses suhtes, et ega väga ei ole meil pakkuda mingit kümmet matsi kes oleks võimelised üksteisega võrdselt sõitma või nii :D Eriti kui arvestada seda, et suure tõenäosusega jään ka mina suve võistlusetest eemale ja ma kahtlen, et Petsgi viitsib sõita ja pole väga näha et Raigo ka ülearu trenni teeks praegu mis tähendab, et mehi kes järele jääb on veel väga, väga vähe... Muidugi noortele oleks see samas võibolla päris huvitav kogemus vahelduseks, aga reaalselt kuna selliseid võistlusi väga palju kuskil ei toimu siis on see siiski rohkem kui treening mitte võistlus ma leian.

    VastaKustuta
  10. Pamp ära hala midagi, küll sul praksi kõrvalt aega üle jääb

    VastaKustuta
  11. kutsme siis soomlased ja l2tlased kah v6istlema.
    siis piiav konkurents

    VastaKustuta
  12. Ma pakun ka, et rahvusvahelisus on üleüldse Eesti võistluste võti. Küsimus on ainult selles, kuidas naaberrahvad kohale meelitada. Auhinnafondist siinkohal ei piisa, ma vaataks pigem korraldusliku poole pealt: normaalsed rajad sisse, korralik start, otsustusvõimelised kohtunikud ja muidugi tunnustus võitjatele (ehk parimatele ka midagi).
    Muidu kui ette võtta see 1:1 ehk kaherajaline sprint, siis see on nagu rohkem huvitav kodumaine üritus. Kui korraldada võistlust, kus võiks tihe konkurents ja ka mõni põder (viidates põhjanaabritele) või lätlane olla, siis 4 rada võiks siiski sees olla ja edasipääsemine siis vastavalt kas kaks esimest või mingit pidi ka aegadega. (NB siis ka korralikku ajavõtusüsteemi vaja et poolfinaalid võrdsetes tingimustes oleksid jne)
    See on minu arvamus muidugi.

    VastaKustuta
  13. No se kõik oleks iseenesest tore aga aga kust võtta sellised ajavõtusüsteemid ja palju see maksma läheks ? Ma arvan, et see läheks päris tubli summa maksma kahjuks

    VastaKustuta
  14. Ma tahaks näha kuidas seda korraldatakse :D

    VastaKustuta
  15. Natuke ulmeliseks on need ideed siin läinud juba :D

    VastaKustuta
  16. Võitja võiks auto saada,siis ma osaleks ka :D

    VastaKustuta
  17. Luba ma lohutan sind Põrr, isegi kui oleks auto peaauhind sa ei võidaks seda :D

    VastaKustuta
  18. Nojah, pohh niikuinii seda võistlust ei toimu :D

    VastaKustuta
  19. Elame, näeme nagu ütles Danek :D

    VastaKustuta
  20. Ei ela nii kaua,ma kardan :D

    VastaKustuta
  21. Pärnus vallikraavis näeme siis! ;)

    VastaKustuta