Aerulaud.ee

teisipäev, 29. märts 2011

Sevilla endiselt :)

Hola!
Mõtlesin, et peaks ikka elumärke andma, sest ega koolivärk väga ei edene ja aega on iseenesest palju. Eelmine nädal oli koormuse poolest see kõige raskem, reedeks olin ma omadega voodis pikali ja ainult kurtsin valutavate lihaste üle. Oma osa mängis(id) vist ka piduriga trenn(id), mis olid nagu täpid i peal rasketel päevadel. Jõusaalis on endiselt hirmus käia, sest ungarlasi vahetub siin kogu aeg ja nüüd mingid eriti kollid vennad kohal. Üks on tätoveeritud ja pika kaelaga, me kutsume teda dinosauruseks. Selline sarimõrvari välimusega tüüp.
Laupäev oli, nagu ikka, puhkepäev. Minu jaoks muidugi mitte, sest ma võtsin end kätte ja tegin oma proovikirjandi valmis. Aega võttis, aga asja sai. Käisime ka linna peal kolamas ja suveniire ostmas :) Jalutuskäik venis kole pikaks, sest me tahtsime vahelduseks siinsele lahjale toidule Burger Kingist või mäkist läbi minna. Kokku 6h matkamist, mis kulmineerus suure villiga varba otsas. Pets läks laupäeva varahommikul lennukile, nii et nüüd me siin kahekesi. Igavus hakkab vaikselt tekkima, nii et kohustuslik kirjandus on üllatavalt kiiresti edenema hakanud. Nipp seisneb selles, et tuleb õue palmi alla minna ja samal ajal nahka pruunistada :) Kaarel alustas uut nädalat miskipärast unemaratoniga, magas igal vabal ajamomendil ja ööpäevas kokku pea 14h ma pakun. Jama on selles, et mul und polnud ja nüüd suht raske temaga sammu pidada :D Aga elab üle. Muidugi kõik siin nii lilleline ka pole. Peeter läks minema ja järgmisel hommikul ehk pühapäeval oli minu renditud paat tuuri aetud. Mingi hetk ilmus see välja ja ma lasin sellega trenni edasi. Esmaspäeva hommikul aga viskas kopa ette, sest paat oli jälle läinud ja läksin siis mingi onuga rääkima. Tuli välja, et taanlased on meist ässamad ja olevat varem kinni pannud oma Nelod. Nojah siis, lasin endale uue välja otsida. Paraku on uus paat kahtlaselt väike, kuigi mudel on sama. Võib-olla on asi minus, aga tunne on küll nagu SAKi neljase esimeses augus: selg vastas ja põlved lõua all. No vähemalt liigub :)
Olen edusamme teinud ka vene keele praktikas. Kuna lätlased (Rumjancevs, Straume ja Upitis) on ka siin ja söögilauas ikka paar sõna räägivad meiega, siis peab nagu midagi vastu ütlema. Enne lobises nendega Pets, aga nüüd on ta läinud ja me peame ise mingeid lauseid konstrueerima.
Riideid pesime ka (!) Pesumasin tahtis neli euri masinatäie eest, aga pulbrit me osta ei viitsinud. Niisiis valasime massinasse dušigeeli. Töötas küll, vahutas vähemalt. Ja haisu võttis ka ära :)
Täna tuli siia kari prantslasi. Ilmselt mitte aerutajad, liiga väikesed selle jaoks. Aga paar ilusat tüdrukut võtsid meil ikka silmad särama. :)
Selle positiivse tooniga praeguseks lõpetan,
Adios!
Kaarel tudub... Jälle :)Kuidas lugeda raamatut?Proovikirjand valmis.
Pesupesemine :)

2 kommentaari:

  1. Pets läinud ja poistel pidu? Peale ujumise, päevitamise, magamise ja õppimise trenni ka teete:D? Mitte, et ei peaks Hispaanias veedetavat viimast nädalat nautima...
    Prantslased ongi pisikesed, ükskõik, mis alaga tevelevad, see lihtsalt masendav!!!

    VastaKustuta
  2. Noh, pidu paneks küll, kui jõuaks. Aga Peeter kavalpea on piisavalt nuuti andnud, nii et kella 9-10 paiku vajume õndsasse unne tavaliselt. Ja need prantslased on kole lärmakad peaks mainima. Mängivad õhtul kell 10 limbot meil siin akna all :)

    VastaKustuta