Aerulaud.ee

kolmapäev, 16. märts 2011

Sevilla laager, ESP

Tervist, sõbrad! Otsustasime, et igavuse peletamiseks kanname laagrimuljeid ka blogisse, sest, olgem ausad, on, millest rääkida. Loomulikult tahame me ka Emajõel jäätükkide ja lumehangede vahel treenijaid kadedaks teha. Kohale jõudsime juba laupäeva õhtul ehk 12. märtsil. Esimene mulje oli Hispaaniast nutune, sest vahemaandumisel Barcelonas oli sooja alla 10C ja vihma tuli nagu pangest. Ka Sevillas olid esimesed päevad pilves ja vihmased. Alles tänaseks on soojakraade meeldivalt palju, vee peal sai käia lühikese varrukaga ja ilma põlleta. Siiani käime ilusti hommikuti jooksmas, kusjuures jooksuradu on siin tohutult. Linna peal on apelsinipuid jalaga segada ja puuvilju võib vabalt korjata. Muidugi see apelsin eriti hea ei olnud, mingi greibimaitseline ja hapu. Vett on nüüdseks korralikult küntud, sest motivatsiooni on: siin sõidavad ringi endised ja praegused maailmameistrid ja olümpiavõitjad eesotsas Max Hoffi ja Ed McKeever'iga. Loomulikult veel inglise sprindikahene, saksa tonnikahene, ja trobikond ungarlasi. Ahjaa, Jüri vana konkurent ka, see sakslane, kes tuli juunioride maailmameistriks. Üldjuhul pole vahet, kas jõmmis on tonnimehed või sprinterid, kahtlane on nendega samas saalis olla. Esiteks olen ma neist 2x väiksem ja ilmselt >2x nõrgem. Eesti sprinteritel on arenguruumi, need jurakad uksest otse läbi ei mahu, ikka külg ees. Naised on siin ka suuremad kui mina, ühes liftis nendega väga ei julge olla =) Õnneks lasid poola naised jalga, need kõige kapimad kollid. Eile avastasime, et vee ääres puujuurtel lebotavad ka kilpkonnad ja igast kahtlasi linde on siin ka. Süüa hispaanlased kahjuks teha ei mõista, hommikusöök ehk kelloggs-võileib-saiake-mahl on päeva kõrghetk. Lõuna- ja õhtusöök on alati üle- või alamaitsestatud ja eriti libedalt alla ei lähe. Eriti veel, kui jõmmis on pumpamisega süda pahaks läinud nagu täna.
Hetkel on meil aken pärani lahti ja mõnus jahe suveõhk pressib sisse. Tundub, et taevas on selge ja homme on ka päikest oodata. Ehk siis ka vähemalt +20C :)
Päikest teilegi!

3 kommentaari:

  1. Jaa...

    Meie künname veel suusaradadel.
    Vesi on küll lahti, aga kui oodata 10 kraadi siis vist tuleb oodata maini.

    VastaKustuta
  2. Mis suusaradadel, ammu juba käiakse veepeal! :P

    VastaKustuta
  3. See siiski suhteliselt väike osa inimesi, kes praeguseks ju käinud on. Nagu Markel mainis, saab ka praegu ilusti suusatada.
    Miks te üldse pidevalt ananüümselt kirjutate?

    VastaKustuta