Aerulaud.ee

kolmapäev, 8. juuni 2011

Limbazi

 Sprinta Diena tulemusi leiab siit

Oleme laupäevast saadik lätis laagris. Laager algas sprintas diena võistlusega, kust võtsid osa ka Pärnu ja Tartu aerutajad. Ilm oli ilus ja tingimused head. Õnneks puudus ka kardetud laine. Kuld jäi kahjuks toomata aga see eest toodi mitu hõbedat ja pronksi.
Laager on mõnus olnud. Ilmad on väga soojad ja vesi siiamaani suhteliselt siledana püsinud. Minu jaoks on trennid koos Luige ja Tootsiga hästi mõjunud, vähemalt enesetunne on parem kui tavaliselt. Tundub, et see on ikka õige edasiviiv jõud kui keegi ees või kõrval suudab püsida, nii pikematel, kui ka kiirematel lõikudel. Ühesõnaga Tootsiga võitleme kiiretel ja Luigega pusime pikematel. Trenni oleme siiamaani 4 korda päevas teinud, kui hommikujooksu ja hilisõhtust veepeal käimist ka trenni alla lugeda. Ka jõusaal on siin korralik, kõik vajalikud asjad saavad ilusti tehtud. Avastasin enda jaoks ka väga mõnusa jõuharjutuse, mis sai Lätlaste tegemise peale järgi proovitud. Harjutus ise on väga lihtne, võtad raske raudkangi ja peksad seda vasta kummi.
Luige ja Tootsiga on naljakas. Kutid siin võistlevad kummal on parem tasakaal ja kumb vähem aeru veepeale paneb. Oi seda sõimu ja naermist kui kerge laine üleval on. Esmaspäevase hommikujooksu ajal sai luike väheke ehmatatud, oii seda nalja. Luigel oli sarnane nägu nagu Harku võistluse ajal. Suure ehmatuse peale suutis ta alaselja ka kergelt kangeks tõmmata. :D Kuna ilmad on kuumad ja Tootsi on suur mees, siis lõunasöök kipub väga huvitav olema, sest higi voolab söögilauas Tootsi pealt rohkem kui trennis. :D

Neljapäeva hommikuks oli see aeg kätte jõudnud kui Tarmo ärkas ülesse ja ütles: lihas on valus, kõik lihased on valusad, krt kõht ka ei ole tühi enam. :D Kuna me lubasime kolmapäeva öösel Luigele midagi toredat teha, ei julgenud ta enne magama jääda kui mina ja Tarmo sügavas unes oleme. Hommikul ärkas ka natukene enne meid, lihtsalt kindluse mõttes. Trennid on muidu suht kergeks läinud. Teeme tehnikatrenne ja lõigud on madala pulsiga. Sõitsime ükspäev ka 1000m ajale 3x. Esimese lõpetasin luigega koos ja teised kaks, luigest paadi eespool. (a) Aga muidugi oli kerge tagant laine ja nägin vähemalt ühte korda kui luik aeru veepeale pani. :D


9 kommentaari:

  1. kui te tahate nalja näha, siis pange luigele konn paati, niiet ta ei tea, ma usun, et keset trenni hakkab ta paadis uhkelt võimlema =)

    VastaKustuta
  2. Konnade seas võiks paar tigu ka olla (Y)

    VastaKustuta
  3. Kust otsast kerge laine oli:D üle pea käis vahepeal. Tootsil aer aind veepeal oligi :D

    VastaKustuta
  4. Luik, kui sa arvad, et me veel usume, et sa oled hea tasakaaluga poiss, siis oled sa ikka natuke naiivne. :D JA tore kuulda, et Kaarel sul vorm hüva, kiidan treenerit sellisel juhul :) Sind ennast ka muidugi.

    VastaKustuta
  5. Heeheee. :D Vorm on ja hüva. :D Või noh, kuidas võtta nüüd.. Ütleme nii, et laagri eesmärk sai täidetud ja nüüd oleks puhkama vaja hakata. :)

    VastaKustuta
  6. Ma kardan, et see on raskem kui trennis tampi anda :D

    VastaKustuta
  7. Aa ja ma mainiks haldajale, et järgmine võistlus leiab aset Viljandis 11. juunil, mitte Narvas. Oleks aeg värskendada pisut. Aitäh :)

    VastaKustuta