Aerulaud.ee

reede, 10. juuni 2011

Viimased päevad Lätis.

Räägiks siis kõigepealt vormist. Tegelikult polegi sellest eriti midagi rääkida, sest sain aru, et ma ei tunneta üldse oma organismi, nii et ei saa eriti arugi, mis seis praegu on. :D Nii palju kui ma aru saan, siis viimased 2-3 kerget päeva on hästi mõjunud, sest lihas on tunduvalt parem kui varem. Samas ei maksa kohe uhama hakata, sest peale praeguse nädala on veel teisigi raskeid nädalaid seljataga. Ise jään huviga ootama, mis pärast tulevast nädalat saab(jutud käisid, et terve nädal suht puhkus), vähemalt ma siiralt loodan, et ajad ja tunne veel paremaks läheksid. Sisetunne ütleb ka, et see aasta peaks juba 3.35 poiss ikka olema. :)

Eile õhtul läksid Luik ja Peeter Tartu tagasi. Kohati oli see positiivne, vähem haisu rohkem ruumi(käib luige kohta). Mina jäin siia, sest nädalavahetusel on Läti juunioride meistrivõistlused. Tarmo jäi ka siia trenni tegema ja seltsi mulle. Rääkides Tarmo viimase 3 päeva trennidest, mis Pets talle kokku keeras, siis mul tuli küll naer peale kui kujutasin ette, millise näoga Tarmo pärast neid trenne on. Plaan ise ka siis:

reede h. 6x1000/3-4 85-95% esimesd ja viimased 75 täiega
õ. 4(4x1/30)3 90 %
laup. h. 6(4x30/30)3 90-95%
õ. 3x500
pühap. h. 4x200
õ.kerge kang kui viitsid

Igatahes edu talle !! :D
Mõned meeles olevad tulemused siis tänase juuniorite LMV 1000m kohta:

k-1 mehed:
1. kaarel 3.50 2. 3.52 3. 3.09(vist). Võit tuli raskelt, esimese 250m tõmmati pool paati sisse. Selle vahe tegin kiiresti tasa ja liikusime 2.koha omanikuga eest ära. Terve distants möödus temaga nina-ninas, enne kui viimase 50-100 paadi jagu eest sain. Sõidu ajal oli vastutuul koos väga kerge lainega. Eesmärk 3.50, mis enne sõitu endale seatsin sai täidetud. Alati võiks paremini minna ja vahe pikem olla aga elan üle ! :D

k-2 mehed: Võitjad sõitsid 3.33, rohkem aegu ei tea.

c-2: Võideti napilt - napilt lätlaste poolt ajaga 4.04 ja teise koha omanikeks olid Andreas - Joosep ajaga 4.05. Vahe oli täpsemalt kuskil pool sekundit.

c-1: Võideti vist 4.25


Laupäev:
Täna on 200m päev. Praeguseks on eelsõidud ja poolfinaalid läbi(lõunaks). Võitsin mõlemad sõidud, kusjuures ka parimate aegadega. Väga kõrgele ei tasu mõtetes tõusta, sest oli näha, et oli mehi, kes otsast lõpuni täiega ei sõitnud. Aga praegu tundub, et põhilised konkurendid on samad kaks poissi, kes sprintas dienasel 1. ja 2. koha minu ees võitsid.
Eelsõidu aeg oli 38,94 ja poolfinaali aeg oli 38,85. Ilm on iseenesest hea aga tuul on. Eelsõidus oli tuul otse vastu ja poolfinaalis parema külje pealt või paremalt tagant diagonaalis.

Meil läks siin vahepeal nett ära tänu äikesetormile aga eilsed 200m Finaali tulemused:
1. 37.47
2. 37.84
3. 38.41(Alupere)

Järjestus oli täpselt sama, mis sprintas dienasel, ilm oli küll parem aga siiski kerge vastutuul.

Pühapäev 500m, sõitsin eelsõidus 1.46... , pooldinaali 1.44.94 ja Finaali 1.46... See aeg oli ka võiduajaks. Edu teise koha ees oli sekund. Eelsõidus ja poolfinaalis oli väga kerge taganttuul aga finaaliks tuul tugevnes ja puhus vasakult tagant diagonaalis. Finaali taganttuul oli pigem segav ja sinna taha jäi arvatavasti ka poolfinaali aja parandamine, sest tunne oli iseenesest super !
Täna võistlesid siin ka pärnakad: Hans, joosep ja andreas. kes käisid vahepeal Leedus Braca võistlustel ja tõid ka sealt mõned esikohad. Nende tänaseid tulemusi ei oska öelda.

3 kommentaari:

  1. Sa võid Tarmo olekust pilti teha tsükli lõpus, kui viitsid :D Jäid muide pingelisest ja vaatemängulisest Isoreal Cupist ilma, kus ma Luige lainel juba 2. ringil kangi sain. Edu sulle igaljuhul ja edasta tulemusi, mis ilmselt netti nii pea ei jõua! :)

    VastaKustuta
  2. Kes tahab, leiab tulemused aadressilt http://www.canoe.lv/

    VastaKustuta