Aerulaud.ee

teisipäev, 19. juuni 2012

EM

Mõtlesime, et hiljem pikema jutu vältimiseks kirjutame võistluste ajal igapäevaseselt ja lühemaid ülevaateid. Hetkel istume Tarmoga Tallinna lennujaamas ja ootame, kas paremat lendu või paremat päeva. Peeter võttis üksi teekonna ette ja asus Tallinn - Moskva - Zagreb poole teele. Millest siis selline olukord? Sõitu alustasime Tartust bussiga 4:30. Lend pidi väljuma 8:05. Kahjuks ei lastud mind ja Tarmot lennule, kuna meil puudusid passid(ID-kaardid olid olemas). Ainuke, kellel pass olemas oli, oli Peeter. Mina lihtsalt ei olnud teadlik passi vajalikkusest ja Tarmol ei eksisteeri seda üldsegi. Ühesõnaga hetkel ootame edasist infot meie tuleviku kohta. Kaks võimalust, kas saame uuele lennule, mis väljub 17.30 täna õhtul ja pileti hind on 900euri(ülimalt kallis) või lendame hoopis homme hommikul 7.30, pilet on 500eurot ja istume äriklassis. Hinnast peaks maha minema meie eelmiste piletite hind või vähemalt mingi osa sellest, sest teatavasti 100% lennupileteid ei kompentseerita. Enesetunne on veel hea ja loodame enne lendu, lühikeseks jäänud ööd väheke välja puhata. Meie paat peaks kohale jõudma täna hilisõhtul. Lugege blogi ja olge kursis meie tegemistega, nägemist!

10 kommentaari:

  1. hahahahaha, täiesti lõpp!!! Amatöörid :D Kes siis ei tea et Croatiasse passi on vaja :D

    VastaKustuta
  2. ID-kaarrdiga saab ka, vähemalt ametlik leht väidab seda. http://www.id.ee/index.php?id=30224

    VastaKustuta
  3. Ja see probleem, et me peame homme hommikul starti tekkis hoopis Moskva tõttu..

    VastaKustuta
  4. Edu siis ja pange croatias vägevalt. Tootsi on ju aastal 2002 seal säranud, miks mitte ka aastal 2012, kümme aastat hiljem!!! Puhastage rada enne ära et vetikaid ei tuleks paadinina ette ja tüüri taha :D

    VastaKustuta
  5. EM-iga samal ajal toimub ka maratoni MK aerutamises, kus osalevad ka meie aerutajad.
    Link võistluste lehele on https://sites.google.com/a/kano-kajak.dk/canoemarathon/

    VastaKustuta
  6. Ummbes kuu tagasi Horvaatias käijes tunnistati seal küll ainult Eesti Passi, kuhu siis löödi ilusti templid ka veel sisse...!

    VastaKustuta
  7. Me juba ootame lendu Horvaatiasse nii et kõik on korras ja meil oli siiski õigus. :)

    VastaKustuta
  8. No siis on tore, et asjad lahenesid :D Aga jah, nagu ma Tarmole juba ütlesin enne, et ootaks siis finaalikohta :P

    VastaKustuta
  9. Ma ka nõus, loodame, et Tarmo suudab igas sõidus rekordi või sinna lähedale ära libistada. Kaks poolfinaali ja kõik paadid kõvad, sita sõiduga ei saa kusagile.

    VastaKustuta