Aerulaud.ee

reede, 22. juuni 2012

EM

Esimene päev läbi.. tulemused on paljudele teada ja nendele, kellel pole, need saavad hiljem. Hotellis on netiga raskusi nii et kahjuks ei saa igapäevaselt kokkuvõtet teha nagu lubasin. Igatahes, 1000m finaalis me oleme ja kui ma ei eksi siis eesti meestest pole seda veel keegi suutnud. Nii et võib rahul olla. SÕidu eelne tunne oli S*TT, ainuke mõte oli, et magada tahaks. Kahte soendust me ei teinud nagu tavaliselt on meil võistlustel kombeks olnud. 15 minti maapeal vehkimist ja u20 minti veepeal enne starti ette. Start anti ära ja tunne oli harju keskmine. Kõrval rajal olid meil norrakad. Kuna ma harjutan endalt halba kommet välja ehk kõrvale vahtimist, ei kujutanud isegi ette, mis positsioonil me olla võime. Teadsin ainult, et kahe paadi nina, mis oli meist vasakul pidid olema, polnud näha ja poolfinaali saame 100%. Esimest korda sain aru, et liikumine on meil hea kui norrakate poolt kõlas 500m enne lõppu hopp, ehk siis nad oleks pidanud eest ära liikuma. Millegi pärast seda ei juhtunud ja iga tõmbega hakkasime neile lähemale liikuma, 200m enne lõppu olime neil kõrval. Siis algas meie spurt. Kestis ca 75m ja siis vaatasin esmakordselt kõrvale. Nähes, et meist ees on vaid sakslased olin ma väga-väga üllatunud. Mina lasin kiiruse alla ja lasin paadil 100m finišini libiseda. Tarmo seda ei teadnud, et ma alla lasin(unustasin mainida talle), eks ma sain sellepärast kergelt üle kurgi ka pärast. Igatahes, päevad pole vennad, peame lootma ainult parimat, kunagi ei tea, mis tunne või minek võib olla järgmisel päeval. Tänane päev oli pikk, 11 tundi kanali ääres. Ilm oli soe ja väsitas kõvasti. Kindlasti andis see ka meie 500m poolfinaalis tunda. Tunne ei olnud õige, üldsegi mitte. See selleks. Jääme järgmiseks päevaks valmistuma ja anname endast parima, tuleb, mis tuleb, aga kaotama me sinna ei lähe! Pikame postituse võistlustest teeme Eestis.

6 kommentaari:

  1. Kuidagi vähe vastaseid teil seal?

    VastaKustuta
  2. Ei tea, väga vähe ei ole. või noh, olümpia tulekul ju (I)

    VastaKustuta
  3. Ei no kaks eelsõitu, nagu sõudmine juba ju :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Marek see on EM siin ei ole kunagi palju paate, aga samas pole ka ühtegi nõrka paati. MM-il on jah rohkem eelsõite aga on paadid kes tuölevad teistest 10 seki taga pool

      Kustuta
    2. 1000m on nagunii raske distants ja seda sõidetakse vähem, sõidavad ainult need, kes jõuavad. Muidugi polnud kõiki paate kohal, nt prantsusmaa ja rootsi, aga üldiselt polnud finaalis ka ühtegi sitta. (:

      Kustuta