Aerulaud.ee

esmaspäev, 14. mai 2012

Poznan

Jõudsime õnnelikult kohale, reisi alustasime eile õhtul kell 8 ja kohale jõudsime päeval kell 1. Sõidu ajla ei juhtunud midagi märkimisväärset, väike ummik oli varssavis mingi poolteist tundi, aga muidu sujus kõik. Tegime väikese ringi ka kanalil, tunne oli hea. Saime kätte ka stardi nimekirjad ja no ühtegi nõrka siin kohal ei ole. Meil on teine eelsõit ja sõidus on sellised riigid nagu Tsehhi (eelmise aasta MM-i 8 koht), Valgevene (MM-i 9 koht), Inglased (MM-i 15 koht, kuigi teised mehed on paadis, aga ei usu et kehvemad), Leedukad (MM-i 16 koht), Norra (MM-i 21koht), Serbia (mm-i 22 koht), Itaalia (mm-i 26 koht) javeel Rumeenlased kes on alati kõvad ka olnud. Edasi saavad 3 esimest otse finaali ja 2-7 poolfinaali pluss parim 8 koha aeg. Eks jääme huviga ootama sõitu, Kergelt ei anta siin midagi kätte. MK-etapi stardis on meil sõidus: Venelased(MM-i kolmandad), Hispaanlased, Lätlased, Sakslased, Venetsueela, Kanada, Slovakid( maailmameistrid) ja Tsehhid. Edasi saavad 1-6 poolfinaali pluss 3 parimat aega. 500m sõidus on Poolakad, Türklased, Sloveenid, Alzeeria, Argentiina, Serbija, Austria ja Uusmeremaa. Esimene saab otse finaali ja 2-7 saavad poolfinaali.
Kui natuke rääkida veel eelnevast nädalast siis, peale Leedu võistlust olime Kaarliga mõlemad nii tühjaks pigistatud, et ei jõudnud üldse midagi teha, aga nüüd on tunne selle eest päris heaks läinud, ja läheb veel paremaks, loodame et superkompensatsioon toimib ja ülehomme on lennuk:D
Õhtul saime nüüd siis ka hotellis kõhud täis pugida, söök oli päris hea. Eks proovime võimalikult palju seda infot siia jagada koos foto ja videotõestustega.


3 kommentaari:

  1. Pange siis ikka täie Pas*ga! Kellele ma muidu OMil kaasa elan :D?

    VastaKustuta
  2. Tarmo räägi siis Kaarlile superkompensatsioonist ja muust säärasest siis lähemalt:D Et siis kuni tema eksamini palun kasuta ainult spordialaseid termineid:D!

    VastaKustuta
  3. Minu poolt ka edu ja kindlasti nautige :)

    VastaKustuta