Aerulaud.ee

pühapäev, 2. jaanuar 2011

MIDA TOOB ALGAV AASTA AERUTAJATELE??? SUUR AASTA HOROSKOOP

Mida siis toob algav aasta aerutajatele, sellele vastab kuulus maag ja nõid Markel!

     Aasta algab aerutajatele talviselt, on oodata veel lumelisa ning külmakraade temperatuurivahemikus + 30 kuni -30 kraadi. Armuasjades pole ka midagi paremat loota esimeste kuude jooksul kuna enamus aerutajaid teevad siis tõsist trenni ja teiste jaoks pole lihtsalt aega. Kui nüüd vaadata sinna parlamendi valimiste poole siis ma usun, et ma tean keda enamus aerutajaid valivad, mis seal salata, ütlen välja, nad valivad seda, kes neile kõige rohkem meeldib.
     Sellel aastal saab vee peale suure tõenäosusega veebruari ja juuni vahel, kui nüüd veel täpsemaks minna siis ma välistaks veebruari ja juuni. Sea põrn ennustas mulle, et esimene võistlus peaks toimuma aprilli lõpus, seal viimase dekaadi sees ja suure tõenäosusega võidavad parimad. Edasi kulgeb aasta võistluste laines, sekka tuleb ka vihma, võib esineda udu.
     Uraani seis Marsi suhtes näitab, et majanduskasv võib olla 0,5 % kuni 15,5%. Euro kasutuselevõtt võib kaasa tuua aasta alguses mõningat nurinat ning saamatust rahaasjades, olge ettevaatlikud.
     Tervis on aerutajatel hea aastaringi kuigi võib esineda mõningaid külmetusi just sügise poole, talve hakul.
Siiski võib esineda ka mõningaid haigusi, näiteks suu ja sõrataud, puu ja võrataud ning luu ja mõrataud. Neid kolme eriti jääradele, sõnnidele, kaksikutele, vähkidele, lõvidele, neitsidele, kaaludele, skorpionidele, amburitele, kaljukitsedele, veevalajatele ja kaladele.
     Üleüldiselt on algav kassiaasta väga kehv välja arvatud jaanuar, veebruar, märts, aprill, mai, juuni, juuli, august, september, oktoober ja november. Niiet hoidke end, paremaks hakkab alles minema aastal 2121.

Kes soovib enda kohta täpsemat horoskoopi, võib ühenust võtta nõid Markeliga.

5 kommentaari:

  1. Küsimus selline, et kuidas kaljukitsedel see aasta valestartidega on, kas võib palju oodata, või on näha rahunemise märke?

    VastaKustuta
  2. peab olema ettevaatlik bussi peale minekuga, kindlasti jälgige graafikut. valestarte tuleb omajagu

    VastaKustuta
  3. Kas mina olen ainuke kellel see võida.ee link ei tööta mis avalehel on?

    VastaKustuta
  4. mul töötab...
    proovi kuskilt mujalt sisse saada.

    VastaKustuta