Aerulaud.ee

neljapäev, 20. jaanuar 2011

Võida.ee

Nagu olete vast tähele pannud, on blogi ülaosas mõnda aega üleval olnud link lehele Võida.ee (www.voida.ee). Tegemist on meie endi nappide oskustega loodud leheküljega, kuhu paneme üles mänge, loosimisi, konkursse.
Kui lehekülg saab piisavalt atraktiivseks ning kogub külastajaid nii palju, et meelitaks ligi ka reklaamijaid, plaanime kogutava tulu kulutada aerutamise arendamiseks Eestis. Muu hulgas võiks anda välja iga aasta blogis hääletatud parimatele sportlastele väikese toetuse. Võib-olla ka loosiauhinnad. Ideedele oleme avatud.
Palume kõigilt blogi-lugejatelt abi lehekülje reklaamimisel ja ka arendamisel. Kui leiate huvitavaid mänge vms, andke teada. Samuti on oodatud ettepanekud ning eriti tore, kui ettepanekutega kaasneb ka tehniline abi (kui meie oskustest väheseks jääb).

Mõnusat hooajaks valmistumist!


Võida.ee tiim ehk praegu veel Berit ja Markel

2 kommentaari:

  1. alustuseks võiksite seda lehekülge jagada ka facebook-is

    VastaKustuta
  2. Uutel poistel Ilves,Vaher-Vahter,Roomet on suured jalanumbrid 44-45 ja pole suuski.Kas teil on kitsa sidemega ning uisku sõita võimaldavat varustust pakkuda?Mõned korrad peaks sellel kevadel veel sõudebaasist radadele saama.

    Helle Kulmar

    VastaKustuta