Aerulaud.ee

kolmapäev, 27. juuli 2011

MM - branderburg




Täna on esimene päev Saksamaal. Siia sõit sujus päris ilusti, kui välja arvata väike probleem aerude lennuki peale saamise. Midagi hullu polnud ja õnneks pandi aerud ikkagi meiega samale lennukile. Berliinis istusime bussile ja saime 1,5h ka bussiga loksuda. Aeg läks kiiresti kuna lennukis magasin, bussis oli konditsioneer ja isegi tegelesin raamatu lugemisega.

Võistluspaika jõudes tegime paadid korda ja läksime trenni. Vesi tundus kerge aga ainuke asi, mis mulle ei sobinud olid tagant tuul ja laine. Vastik! Olgu ükskõik kustkohast aga mitte tagant! Loodan siiralt, et ilm muutub. Tahaks ennast maksimaalselt ikka MM-il ära realiseerida. :) Nägime ka Saksamaa ja Ungari A-koondiseid, kes EM-il ei käinud. Ütleme nii, et seal seda materjali ikka oli, mis siin võistlusel kiirest sõitma hakkavad. Aga ma ei karda, tunne oli täna üllatavalt hea. Tõmbes oli jõudu ja särtsu, tempot jõudis anda ja ühtlast kiirust jõudis ka nagu hoida. Vaatasin ka protokolli ja eelsõidust edasi saamisega ei tohiks kohe kindlasti probleemi olla.

Üks asi, mis oli väga ebameeldiv oli õhtusöök. See oli niiiii väike ja mõttetu. Pakuti siis üks vors, salatit, kulbitäis hernesuppi koos keeduporgandiga ja võileibu(sõin oma 7 tükki neid vast, et kõhtu täis saada). Ühesõnaga polnud midagi erilist... Hotell on see eest väga korralik ! Oleme Petsiga kahekesi toas ja ikka mõnusalt on ruumi ja kõik on okei. Homme saame veel kaks korda veepeale veel minna ja mingi aeg starte ka harjutada. MM on päris vinge tegelikult. Palju huvitavaid riike ja inimesi.

2 kommentaari:

  1. me omal ajal ikka petsiga ühes voodis pidime magama:) aga no asjad on arenenud.:)

    VastaKustuta
  2. Tahtsingi just uurida, miks voodid lahti lükatud on???

    VastaKustuta