Aerulaud.ee

teisipäev, 27. märts 2012

Minu väike pöördumine

Ma ei tea kas teile sellist asja küll lapsena on räägitud, aga ma igaks kordan üle ühe minu jaoks väga loogilise asja. Nimelt ei ole üldsegi viisakas võtta teiste inimeste asju ilma neilt luba küsimata. Lisaks veel juurde selle et kellegi teise asju kasutades tuleb nende eest ka hoolitseda. Seda teksti pani mind nimelt kirjutama selline asi, et avastasin täna veepeale minnes kaks väga ebameeldivat asja. Esiteks oli keegi hästi tore inimene minu põlle ära lõhkund(okei, lõhkund on vist natuke vale sõna, ütleme nii et see oli täiesti ribadeks) ja teiseks, suur aitähh sellele isendile tänu kellele mul nüüd aeru labas mõra on.
Sessuhtes et mul pole enne olnud midagi selle vastu kui inimene mulle teatab, et ta mingil põhjusel kasutab minu varustust ja ma olen alati luband. Nüüd aga olles olukorras kus nii põll kui aer on katki ja keegi pole isegi mainind, et vabandust juhtus jah nii, siis ma ütleks kohe ära, et keegi enam minu asju ei näpiks. Ma tõesti ei viitsi hakata enda aeru ja paati kuskile turvalisse kohta hoiule viima.

Veelkord aitähh ja edu inimesele/inimestele kes nii hästi mu asjade eest hoolitsesid.

8 kommentaari:

  1. Ma arvan, et mine kontrolli kaameraid esiteks ja siis kui teada saad, kes selle sigadusega hakkama sai pole kindlasti mõtet omakohut kasutada. :)

    VastaKustuta
  2. Tuleb hakata kodus asju hoidma :(

    VastaKustuta
  3. ma arvan, et sa pesakdsid jah kaameraid kontrollima ja asja kohtusse andma, nõua endale uus aer ja põll, ning mitmeaastane aerutamisvarustusele ligipääsukeeld. Lisaks võiks kõik patusele hakata näpuga näitama :D

    VastaKustuta
  4. Nii, ma väga vabandan su ees Malle aga mina olen selles süüdi, et su põlles on nüüd 5x suurem auk kui varem. Ja ma käisin su aeruga ka veepeal, aga hoidin seda nagu oma silmatera ja ei täheldanud peale sõitu küll ühtegi mõra. Tean et su aeruga käis veepeal veel viljandi poiss Madu, vb siis peale tema kasutamist tulid mõrad?!?!

    Igaljuhul veel suur vabandus su põlle rebestamise eest, katusn selle mingipäev ära paigata.

    VastaKustuta
  5. See auk põlles on ikka jõhker :D Nuga andsid põllele? :D:D:D

    VastaKustuta
  6. Markel kule, ma ütlen vaid sulle seda, et sellise jutu peale võid sa ühte väga maskuliinset kehaosa oma huultega puudutada.
    Oras, ütleme nii et sellest põllest mul on suht pohh, kuna see juba vähemalt mingi 5-6 aastat vana ja paigata pole mõtet. Lihtsalt ma ei oleks sellest nii suurt probleemi tekitand kui sa oleks mulle ise öelnud, et kasutasid seda ja juhtus midagi. Sessuhtes et suht nõme on ikka minna trenni ja avastastada sellist pornot. Sulle ka ju ei meeldiks kui ma lambist ilma ette teatamata su auto võtaks, sellega matsu paneks, ja midagi ütlemata hoovi tagasi veerataks.
    Aeru kohta ütleks niipalju, et samamoodi oleks viisakas olnud öelda. Võtad aeru et proovida või enda oma on kuskil kaugel, ütle vähemalt, isegi siis kui juhtud sellega kivi ründama. Ma vähemalt tean, et midagi juhtus ja saan selle ära sealt korjata ja parandama hakata. Seda peaks ju ikkagi kõik teadma, et kui kuskilt mingi mõra sisse tuleb, siis ilma remondita ta järjest hakkabki lagunema.
    Ma tean Madu väga hästi ja küll ma ka tema käest küsin, aga lihtsalt minu esimene arvamus oli, et süüdi on tartu aerutajad, kuna täna korjasin kindad sealt pealt ära enne veepeale minekut ja seda ma juba tean, et Pärnu aerutajad(kel vähegi eneseväärikust on) ei kasuta kindaid.
    Ma võin vabalt öelda, et Eestis on suht vähe inimesi kellel ma luban kasutada oma varustust ilma luba küsimata ja keda ma täielikult usaldan, aga tänu tänasele kogemusele jäi neid veelgi vähemaks, sest ma tõesti ei taha, et asju mida ma enda ja oma erasponsorite raha eest muretsend olen niimoodi lõhutakse.
    //Kusjuures ma isegi tunneks huvi, et kuidas on võimalik niimoodi põll ära lõhkuda.

    VastaKustuta
  7. Malle, ma absoluutselt ei töganud sind.
    Ma lihtsalt mõtlesin, et kuna aer on üsna kallis asi ja mõrast võib saada tugevama tõmbe järel katkine aer, siis oleks mõistlik see välja nõuda süüdlaselt.

    VastaKustuta
  8. Malle, ma siiski arvan, et sa pead oma varustuse koju viima. Viimaselajal on jäänud mulje, et Härra Allan Aim teeb seal isetegevust ja ei kipu eesti keelest aru saama :(. Täna ma nägin seda tegeleast sinu paati "rentimas". ( Nagu ma olen aru saanud, siis tal on paat olemas millega Koit ütles talle, et võid sõita, ma ei saa aru miks ta ikka teeb isetegevust )

    Erik.

    VastaKustuta