Aerulaud.ee

esmaspäev, 19. detsember 2011

Ergomeeter on nõrkadele!



Jõudsin neljandaks advendiks ilusti Tartusse. Ja ei läinud kaua, kuni advendiaerutaja Kevin juba traati tõmbas ja küsis, millal vee peale lähme. Isegi selline fenomen nagu Martin Luik pidi tulema. Aeg kokku lepitud ja kõht punni söödud, sai üle pika aja jälle paadikuuri minna. Ilm oli endiselt soe. Teatavasti kliima soojeneb ja valgeid jõule enam ei tule... Kurb, aga saab vee peal vähemalt käia (NB! Ergomeeter pole päris see ikka, õiged mehed aerutavad vee peal :D.)
Igaljuhul, jõudsin baasi täpselt õigel ajal. Kevin oli kohal. Luik mitte. Täpselt nii, nagu olin arvanud. +19 C on natuke liiga külm mõne jaoks :) Samas kohtasime vee peal Tarmo Tootsit. Seega polnud me ainukesed entusiastid, kes enne pühi kaalu langetasid. Nimelt oli meie eesmärk minna vee peale paksude riietega, sest kaalu on natuke juba liiga palju kogunenud. Tarmo Tootsi oli suusajope põhjal otsustades sama tegemas...
Meie fantastiliste tulemustega (parem, kui sauna-belt) trennist annavad tõestust pildid selle aastasest viimasest advendiveetreeningust. Pildilt selgus ka huvitav tõsiasi, et Kevin on minust pikemaks kasvanud?! O.o

Minu tavariided vihjavad, et ma ikka päris iga minut kaalu ei langeta palava ilmaga. Aga trennis küll! =) Jõuluks peaks vormi saama praeguse tendentsi järgi.

7 kommentaari:

  1. Krt mis teema teil nende paksude riietega on. Praegu on ju talv ja ei peagi vormis olema. Trenni tehke nii et mugav oleks ja küll kevadel see kaal ka langema hakkab.

    VastaKustuta
  2. Sulle ainult tundub, et sellega midagi on, tegelikult ei ole. :)

    VastaKustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  4. Ja kuna tee viimati veepeal käisite? :)

    VastaKustuta
  5. Praegu ilmad soojad alles ju, vahet pole millal

    VastaKustuta