Aerulaud.ee

teisipäev, 20. detsember 2011

Nii öelda kergem nädal nüüd ka selja taha jäetud.

Nii alustame siis sellest et laagrist tagasi tulles sai kohe ühe päeva puhata. Reisimise päev oli ka iseenesest vaba aga hommikust õhtuni ringi sõitrmist ei saa kuidagi liigitada puhkuseks:D Kui nüüd rääkida eelmise nädala lõpust siis sai natukene kõike tehtud, reedel käisin niisama rahuliku pulsiga jalutamas poolteist tundi, värsket metsaõhku nautimas. Siis laupäeval sõitsin esimest korda seda aerutamise trenazööri 11km ja pärast jõusaal. Nädala lõpetuseks tegme Kaarliga ühe 20km veetrenni, et seda veetunnet päris ära ei unustaks. See 20km külmetamist oli ühtlasi minu enda sünnipäeva kingitus endale:). Aga nüüd siis möödunud nädalast. Kuna pidi olema vähe kergem nädal siis tuli umbkaudu nii et iga päev üks trenn ja seda 2 tundi, niiet nädala lõpuks tuli pea 14 tundi kokku, sest puhkepäeva meil ei olnud. Sai jällegi tehtud kõike, nii vett kui trenazööri, kui ka jõusaali. Proovisime mingi päev ka maks surumist ja hea on tõdeda et selle suure veekündmise peale ei ole jõu osa vähenenud grammigi ja ma mõlemad saime 130kg ülesse. Ahjaa, tegin ka oma esimesed suusasõidud sellel nädalal, ja peab tunnistama et ei mäletagi kuna nii hea oleks olnud kohe esimestes trennides, tavaliselt on ikka nii et suusad alla ja esimese kilomeetriga kett maas, seekord sai rahulikult 2 tundi sõidetud ja ei midagi.
Nüüd siis nädal numbrites:
Treeningaeg: 13h 48 min
Veekilomeetrid: 50km
Suusakilomeetrid: 53km
Aerutamistrenazöör: 11km
Kui kordadest rääkida siis 2 korda sai seda masina sõitu tehtud enne jõusaali, jõusaalis ise sai 3 korda oldud, veepeal sai ka 3 korda käidud ja 2 korda suusatatud.

Ei jõua ära oodata seda lund. Tahaks juba lume peal ka kilomeetreid koguda, veepeal kipub natuke külmaks minema. Õnneks see nädal nüüd lubab ikka miinuskraade ja saavad Otepääl vast kunstlund teha, niiet otsige kõik oma pütilauad välja;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar