Aerulaud.ee

neljapäev, 8. detsember 2011

Ülevaade.

Trenni on praeguseks tehtud natukene üle kahe kuu uuest hooajast ja vaatan, mis siis korda on saadetud. Kõigepealt natukene numbreid: 2009/2010 aastal kui sai aasta kilometraaž kokku võetud, oli tulemus 2000km ja natukene peale, 2010/2011 aasta kogusin kilomeetreid ligikaudu 3174,6 ja see aasta on kokku tulnud juba umbes 1834,5km. Märgin ära, et minu ajaarvamine algab 1.okt ja lõppeb 30.sept. Põhimõtteliselt näitavad need numbrid, et selle aasta sügis on olnud tunduvalt raskem. Eks ole seal mitmeid põhjuseid aga peamine on see, et Peetriga vaatasime eelmiste aastate kokkuvõtteid ja mõistsime, et sügis on väga nõrgaks jäänud ja see ainuke mõistlik koht, kus on mõtet koormust tõsta. Vaatamiseks saate ka 3 aasta oktoobrikuu väljavõtte: 2009a. treeningtunde 43:15h ja veekilomeetreid 157. 2010a. treeningtunde 47,50h ja veekilomeetreid 241,5. 2011a. treeningtunde 88,15h ja veekilomeetreid 760.

Kuna Hispaanias oli peamiseks bloggi uuendajaks Tootsi siis räägin ise ka nüüd vähekene juurde. Kuigi puudus eriline intensiivsus( ei saa väita Tarmo kohta) ei mõjunud see veepeal nühkimine ja rohked treeningtunnid eriti üllatavalt. Tuli loomulik vaimne ja füüsiline väsimus, mis ikka laagrilõppudeks kipub tulema. Kuna Oktoober ja November on mõlemad sinna 90 tunni kanti tulnud hakkan juba tundma, et peaks natukene rahulikumalt võtma ja seda lubas ka Peeter, et detsember tuleb rahulikum kuu, et korralikult välja puhata. Hetkel pean nagunii natukene tagasi hoidma ja vitamiine pugima, sest Sevillas hakkas viimasel nädalal hotellis viirus levima, mida ei suutnud ka minu keha koormuse all tagasi tõrjuda ja olen saanud kerge külmetuse moodi haiguse(kare kurk ja väike nohu). Õnneks praegu tundub, et asi on kontrolli all ja ei muutu hullemaks. Meeldejäävamad hetked laagrist olid vast puhkepäeval pikk jalutuskäik. mis lõpuks venis 7h pikaks, uutmoodi jõusaal, mis kohati andis pärast täpselt nädalaega hiljem ka tunda ja loomulikult 15km ja 2km uus rekord. 2km rekordiga olen eriti rahul, kuna kevadist aega sai 15sekundit parandatud, mis ei ole aerutamises üldsegi väike aeg. Tagasitulek venis mul umbes 17 tunnini ja enam ei tule kindlasti pikkaaega tahtmist lennujaamades tunde tühja istuda. :) Koju jõudsin 2:30 ja uni tuli vähekene pärast kolme ja kahjuks kadus ka üpriski vara, kuid pole hullu, sest sain palju vajalikke asju ära tehtud. :) Nüüd tuleb ruttu ruttu kooliga asjad korda saada ja lootma lume peatse tulekuks, et rahus suusatama saaks hakata.

7 kommentaari:

  1. Koju jõudsin 2:30 ja uni tuli vähekene pärast kolme ja kahjuks kadus ka üpriski vara, kuid pole hullu, sest sain palju vajalikke asju ära tehtud. :)

    Ehk täpsustad, mis asju sa tegid ? :D

    VastaKustuta
  2. Mis ma ikak tegin, sain kooli asju üle vaadata väheke ja kallite inimestega aega veeta. :)

    VastaKustuta
  3. Aaa ja siis passisin niisama ka ja vegeteerisin, leidsin aega enda jaoks:D

    VastaKustuta
  4. kuidas Pärnus läks?

    kommenteerige, kes käisid

    VastaKustuta
  5. Jüri võitsis, maidis 2., mihkel 4.

    VastaKustuta
  6. See aasta otsustasime vahele jätta, nii et ei oska kommenteerida, mis seis seal oli

    VastaKustuta