Aerulaud.ee

esmaspäev, 10. oktoober 2011

Uus hooaeg

Kuna uue kuuga algas mul ka uus hooaeg siis mõtlesin, et hakkan ka väheke blogi elustama. Ma ei kujuta ette palju seda lugema hakatakse või paljusi see huvitab aga vähemalt on pärast endalgi huvitav lugeda. Pean veel mõtlema kuidas see välja hakkab nägema aga tõenäoliselt teen iga nädala lõpus ühe kokkuvõtte. Hakkan välja tooma treeningplaane jms. Kui juhtun tegema siis lisan ka pilte. Nii et kui kedagi huvitama hakkab ja rohkem ideesi on millest kirjutada võiks siis võib alati teada anda.

01.10-09.10

Aastat sai kohe alustatud Lätis Jelgava maratoniga. Võistlus läks igati korda ja olen rahul, et see aasta sai normaalset treenimist natukene varem alustatud kui eelnevatel aastatel. Vorm oli kohe märgatavalt parem ja 16km pole seal mitte kunagi nii kerged olnud. Õnneks kontrollisin tervet sõitu ja võit oli kerge tulema. Kahju on ainult luigest, kes ei suutnud ennast ära realiseerida. Tore oleks olnud kaksikvõit võtta. Ärevaid hetki eriti ei olnud, kui siis vägev start nagu tavaliselt ja teisel ringil ülemises pöördes kui juhuslikult konkurendi tüüri aeruga puru lõin. Finiš oli rahulik, sest sain piisavalt pika edu sisse konkurentide ees. Peale sõitu andsin Läti poisile Kalevi šokolaadi puru löödud tüüri eest ja sai rahus koju tagasi tulla.
Iseenesest läks see nädal väga kiirest. Koolis oli palju teha ja ka trennid sai korralikult tehtud. Aga veepeal käimine on ülimõnusaks muutunud, sest pulss ja kiirus on juba enam-vähem võrreldav. Ehk siis saab sõita normaalse kiirusega ja 115 pulsiga. Piduri trennidega hakkab ka ära harjuma. Õigemini pole nad enam nii rasked kui esimest korda, kui järgmisel hommikul terve keha valutas.
Selle nädala parima trenni auhinna annan ma pühapäevastele trennidele. Juhuslikult sai väga õiged kellaajad valitud. Ilm oli aeuramiseks lihtsalt super. Mõlemas trennis oli vesi täiesti peegel ja tuult ei puhunud kusagilt. Lihtsalt täielik nauding ja rõõm oli trenni teha. Ei kahetse ka seda, et pühapäeva hommikul viitsisin kell 7 ärgata ja 8st veepeale minna. See ilm oli seda väärt! Sama ei saa öelda aga laupäeva kohta. See polnud muidugi tingitud ilmast vaid sellest, et reede öö vastu laupäeva jäi natukene lühikeseks ja laupäevases jõusaalis ei olnud mitte mingit tunnet. Minu arvates pole jõmmi mõtet nivisi teha, et hingega asja juures ei ole. Sest siis lihas lihtsalt EI HAKKA kasvama, punnita palju tahad. Igatahes, tegin nelja lihast, igale üks harjutus ja läksin koju. Nii palju veel trennidest, et millegi pärast on praegu pärast igat trenni selline tunne nagu oleks jälle arenenud või midagi saavutanud. Väga mõnus on kui tunned, et oled jälle kasvõi millimeetri edasi liikunud oma eesmärgi suunas.
1 okt laup jelgava
2 okt pühap h. 25km sls 110-120
õ 10km + jõusaal
3 okt esmasp puhkus
4okt teisp 15km sls 110-120 + jõusaal
5okt kolmap 20km sls 120-130 keskmised 10km piduriga
6 okt neljap 15km sls 110-120 + jõusaal
7 reede h. 12km sls 130-140
õ. 20km sls 110-120 3x20/5 piduriga
8 okt laup h.20km sls 110-120
õ. 12km sls 130-140 + jõusaal
9 okt pühap h. 25km sls 110-120
õ.15km sls 120-140
10 okt esmasp puhkus

Selle nädala kohta sai vist kõik öeldud, kui midagi veel meelde tuleb, eks saan täiendada.


Seni aga imetlege mu proportsioonist väljas selga! Pilt tehtud 03.10.2011

http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&ob=av3n


No matter how good you get you can always get better and that's the exciting part - Tiger Woods


1 kommentaar: