Aerulaud.ee

neljapäev, 22. juuli 2010

Viljandi laager


Laager on veel käimas, aga hakkan vaikselt kribama, mis lollusi siin tehakse =)

Laager algas Isoreal Cupiga, kus olid kohal vaid Tartu, Pärnu ja Viljandi tiimid. Võistlus algas 200-stega ja siis tuli päeva tippsündmus C-4. Tartu 2, kus ka ise sõitsin, sõitis Martin Luige juhtimisel (mitteroolimisel) pisut pikema distantsi, ära käisime nii pilliroos kui ka (peaaegu) Sammulis. Aeg kukkus üle 3 mintsi. Pole paha :D Viljandi ja Tartu 1 suutsid vähe otsemalt tulla ja läksid kokku finaali. Peale jäi Tartu 1 (jee) 1:53-ga. Paadis olid Kaarel, Olavi, Mario ja Siim. Pika maa peal (4000/2000m) toimus paras matkamine, tulemused saab netist juba ma pakun. Võistkondlik võit tuli Tartu 1-le, 2. oli Tartu 2 ja 3. Viljandi.

Laagrist endast: Esiteks sai esimesed 4-5 päeva hommikuti mannaputru (mannasuppi?), mis kopa jube ette viskas. Nüüd on asi paranenud :P Ilm on suvine, sooja üle 30 kraadi nagu ilmselt ka mujal eestis. Üks päev langes näit 23 peale ja eestimaale paras suvesoojus ehk 20-25 C tundus kole külm. Panin sooja pesu selga :) Tore on see, et ööd on jahedad ja magada saab hästi. Räägin muidugi kämpades elavate inimeste eest, sest kuuldavasti suures majas käib kogu aeg mingi sagimine-jamamine. Tavaline trennipäev algab kell 7 hommikujooksuga ja varahommikuse veetrenniga + ujumisega. Siis tuleb hommikune puder sisse keerata ja korraks aeg maha võtta. Hommikune trenn on kell 10.30 tavaliselt ja trenni lõpuks on päike päris valus juba. Lõunat sööme 13.00 ja siis ca. 3-4h aega päikest võtta ja lebotada. Õhtune trenn on 4-5 paiku ja sellele järgneb aeg-ajalt jõutrenn. Pärast kella 7st õhtusööki võib juhtuda, et minnakse jooksma või vee peale veel. Esmaspäeval oli ka ümberjärvejooks, mida läbinud inimesi ma täpselt ei oska üles lugeda. Igaljuhul Rimmo oli vist 1. ja ajaks 1:04 VMS. Järgnes Sven ja mitte palju hiljem Pets, Kaarel ja mina. NB! Pets tegi võimsa lõpuspurdi vaatamata sellele, et ta vist juba poolel maal punases tsoonis oli =) Meile järgnenuid ma täpselt ei tea, olin ametis kinniste jalgade lahtivenitamisega, rada polnud aastatega kergemaks muutunud... Eile ehk kolmapäeval oli puhkepäev, piirdusime vaid hommikuse trenniga, kus 3x700m tonni sõitu pluss jõud tõmbas siiski lihase suht kinni. Et aga asi puhkepäeva moodi välja näeks, läksime pärast lõunasööki Kaarli ja Olaviga randa. Viljandi beach on suht asjalik, olemas on muuhulgas ka hüppetorn, millel kõrgust vähemalt 5m. Rannas mööduski aeg põhiliselt tornist alla lennates või päevitades. Kaarel muutus veel neegrimaks, mulle ei teinud 4h randa vapsje midagi ja Olavi oli punane nagu maasikas =) Vitsutid ja Viljandi team ühinesid ka hiljem, kes tegid projekti Mihklile-seljale-Estonia-päevitus, aga paraku asi ebaõnnestus. Järgmine kord tuleb blokkeri asemel teip võtta.
Läheneva Pärnu võistluse pärast on koormus juba kergelt alla lastud ja trennid pole väga väsitavad, aga lihased on igal hommikul jube kinni. Õnneks saab Pärnus rohkem lebotada kui võistelda, seega loodame, et asi paraneb. Aja peale oleme sõitnud 500 ja tonni, mis tegelikult peaks 1050m olema. Teiste aegu ma jällegi ei tea, aga hästi olevat sõitnud Sven ja Pets. Meie K-2 500m kukkus 2 korda 1:37,5 kanti, mis annab juba lootust EMiks. 1050m vastutuult osutus kole raskeks ja aeg oli ootuspäraselt jama =) Loodetavasti saan varsti ka laagripilte siia panna või vähemalt lingi anda. Praeguseks aitab, ilmselt tuleb veel täiendusi ka toanaabritelt (Kaarel/Olavi) või hoopis kelleltki teiselt.

...

6 kommentaari:

  1. Muide kääbik oli 1.36 sõitnud viljandis nii et jah :D Ja Kaarel, mida sa Folgil teed :D

    VastaKustuta
  2. Hull asi, me pika maa vennad. :D Ma jalutasin ja nautisin folgi hõngu! :D

    VastaKustuta
  3. Ouou, kes siiamaani veepeal üle 1500km sõitnud? :O

    VastaKustuta
  4. H*i ? :O Kuda sa mulle järgi jõudsid juba? -.- Väle vend. :D

    VastaKustuta
  5. mis järgi? sul olla ju juba kaks nädalat tagasi 1500 täis, mul oli siis umbes 1300

    VastaKustuta