Aerulaud.ee

laupäev, 31. juuli 2010

2. + 3. päev

Kaarel juba jõudis mainida, et 2. päev läks kergelt öeldes s****ti, 500m poolfinaal oli paraku kõige raskem kolmest sõidust ja ega ka tunne polnud kiita. Ilm oli kahjuks vaikne (vastutuul tootis kergete hispaanlaste-itaallaste vastu eelsõidus hästi) ja suitsu rohkem kui eile. Leppisime kokku et tempoga ei laksi kui ei taha Pärnu KV 500m vol 2-te teha. Paraku olime ka aeglase tempoga poole maa peal suht kinni ja lõpus sõideti meist nagu postist mööda. Saime ära ka põlisvaenlastelt lätlastelt, mis niigi halva sõidu veel hullemaks tegi =) Ühesõnaga realiseerisime ennast küll peaaegu pildituks, aga kokkuvõttes polnud meie sõit. Et õhtul me finaali sõitma ei pidanud, vahtisime teiste sõite tribüünidelt ja käisime ära ka punasel väljakul. Lootsime et turismireis metrooga annab homseks motivatsiooni juurde... Õhtuks oli tunne päris hea ja vaim valmis tonni paugutama.

3. päev algas juba režiimipäraselt umbes 6 paiku hommikul külma duši all ja hommikusööki süües. Jõudsime ilusti 2h enne starti Krõlatskojele ja saime teha kerge soojendustrenni, kus tunne oli päris hea. Stardi eel närvi polnud, oli vaid hirm, et kole raske sõit tuleb. Tuligi :) Start meile kohaselt päris hea, distantsisõit suht kiire ja üsna pumbaks sõidetuna suutsime isegi 200m-se lõpuspurdi teha. ehk andsime 120% või rohkemgi, aga koht ikka 7. B-finaali saab sellega küll ja nagu juba tavaline, oli meil kiirem sõit. Aeg 3:31 pole iseenesest paha, sest oleme juba arusaamisele jõudnud, et me pole just oma aasta tippvormis... =)

1 kommentaar:

  1. Aitäh postituste eest! Kõnnime siin Eestis üsna sütel ja ootame iga uudist, mis veidikenegi meie infosulgu võiks kahandada. Eks EM on ikka EM, see oli arvata-sinna kogunevad kõik need, kel võidujanu suur. Aga keegi klassik ütles, mis ei tapa teeb tugevaks :-) Eks see keegi teab :-)Mina usun poisid, et see on teie suure asja väike algus ja uskuge seda ka ise, siis loputate 4-5 aasta pärast teisi, nagu ise tahate! Meie, teie poolehoidjad, usume, et annate endast hetke parima. Nina püsti, sära silmi ja edasi!

    VastaKustuta