Aerulaud.ee

esmaspäev, 30. jaanuar 2012

!

"Your time is limited, don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma, which is living the result of other people's thinking. Don't let the noise of other's opinion drowned your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition, they somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary."


Hakkab tunda andma, et tsükkel on jõudnud oma keskpunkti, nii füüsiliselt kui vaimselt. Kestab ta küll ainult kolm nädalat, aga töö, mis teeme, levib kiirelt nagu ussimürk mööda keha. Hoides lihast stabiilselt väsinuna, kuid siiki purakat täis. Ehk siis asja juurde.

Päevad on tihedad. Üks trenni, kooli, trenni jooksmine käib. Muudele asjadele aega eriti ei jää, aga mulle nagu meeldibki nii, režiimis ja nädala tegemised paberil kirjas. Koolis püsib ka kõik korras. Kuigi pean tunnistama, et 1 aine on laagrist saadik siiamaani tegemata. Tean, mis tegema pean, aga pole veel isegi materjale vms viitsinud küsida. Pealegi, õpetajagi ütles, et kiiret pole. Kui aega leian siis teen ära, mis sest, et aega eriti ei ole. :D Aga vähemalt täna andsin lubaduse klassijuhatajale, et märtsiks on see võlg tasa! Tesipäev oli hea kui esimene tund oli eesti keel ja klassikirjandi kirjutamine. Olin küll enne kooli basseinisin pea mõnusalt uimaseks vehkinud, aga tänane tulemus näitas, et üle poolte punktide sain kätte.

Vorm on hea, vähealt trenni tegemise vorm! Kolmapäeval ujusin 1.30h vabalt järjest ära. Igav oli, aga probleeme polnud. Neljapäeva ja reede hommikul sai enne kooli 2h suuska tehtud. Ausalt öeldes on tegelikult täiega mõnus nii vara trenni teha, sest kui mina rajale jõuan 6.50, on rajamasin juba ära käinud. Jääb üle ainult sky plussi hommikuprogrammi kuulata, päikese tõusu oodata ja trenn tehtud saabki. Suusatamine ja ujumine on meil kõik selline mõnus tegevus, hoiame madalat pulssi ja treenime südant. Ainult laupäeva hommikuti sõidame 2,5km lõikke. Need lähevad ka juba libedamalt kui võrrelda seda, et eelmine nädal tegime kaks korda ja surime, siis see nädal tegime 4 korda ja kõik oli ok norm. Raske muidugi, aga kopse ei tahtnud enam välja oksendada. Hommikuste trennidega on see ka, et need sunnivad varem magama minema(kell 10), endal ka kergem kui kell 6 peab ärkama ja olla juba täiesti välja puhanud. Sest nagu öeldakse, siis korralik puhkamine on see, mis teeb tugevaks. Jõusaalis jõudsin surumist 100kg juba normaalselt teha. 4x8 kordust tuli libedalt, nii et Petsi soovitusel tegin ka viienda seeria, mulle tulemuseks sain 6kordust, nii et pole paha. Nädala kolmandal päeval oli jälle 12km/h sõit ergomeetril, jube raske oli. Raske just seetõttu, et uued nöörid ja kumm pandi, mis on originaalist natukene jämedam, aga minu jaoks oli see muutus suur. Põhimõtteliselt nagu 50minutit piduriga sõitu segatsoonis. Kadetsen jälle Tootsit, kes info kohaselt sõitis 40km klassikat 2:20h. Me kristjaniga uhasime dendropargis pühapäeval 41km 3h ja uisu tehnikas.

Täna sain tsükli viimase nädala plaani kätte. Päris huvitavaks kujuneb, kuna intensiivsust on päris palju. Suusarajal on lõike juurde lisandunud ja ergo peal peab kõrgemat kiirust hoidma hakkama. PS! Panin täna ujukatele nööri sisse, nii et nüüd saab seinast lükkama ka hakata, ilma et püksid maha tuleksid. :D

Nädala kokkuvõte:
Treeningkordi: 11
Treeningaeg: 22:50
suuska: 142,6

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar